a
Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit duis sed.
Monday - Friday 08:00 - 20:00

Saturday and Sunday - CLOSED

+ 0800 2466 7921

office@mikado-themes.com

34th Avenue

New York, W2 3XE

Top

Building Elegance lanceert nieuwe website

Building Elegance heeft onlangs een nieuwe website gelanceerd, met onder andere nieuwe projecten en bestekteksten. Neem een kijkje en laat ons weten wat je ervan vindt. Wij zijn benieuwd. www.buildingelegance.com.

Lees Meer >>

Nieuwe order met verticale Lamellen

Building Elegance levert en installeert de verticale lamellen op het nieuwe kantoorgebouw aan het spoor (KAS) in Tielt, België. De verticale  rechthoekige lamellen dragen bij tot een duurzame en productieve werkomgeving en bewaren het zicht naar buiten. Het ontwerp legt een maximale focus op kwaliteit, duurzaamheid en een werkplek die toekomstbestendig is. Wij danken opdrachtgever Group Ceyssens en investeerder Abicon voor hun vertrouwen. Het ontwerp komt van Sonar Architecten.  

Lees Meer >>

Nieuwe order met Elektrische Vouwschermen

Building Elegance levert en installeert de vouwluiken op een van de mooiste locaties van Kortrijk, België. Het ontwerp van Maple & Mint is een combinatie van een karaktervolle renovatie en een verfrissende nieuwbouw, samen goed voor 11 appartementen en 1 kantoorruimte. Wij danken opdrachtgever BuildingStories en hoofdaannemer Govaere voor hun vertrouwen. Het ontwerp is van Markland Architecten en Linklab Architecten.    

Lees Meer >>

Verticale lamellen in Brussel voor Willemen Construct

Op dit moment zijn wij aan het werk aan de rand van Brussel op het Futurn project in Haren.  Weer een leuke opdracht die Building Elegance graag uitvoert voor hoofdaannemer Willemen Construct. De professionele montage wordt verzorgd door Ophof Montages. Het toegepaste lamel is 350 mm.  

Lees Meer >>

Vacature Tekenaar / Werkvoorbereider

Wil jij aan de slag als tekenaar/werkvoorbereider (32-40 uur per week) binnen een compact  gedreven team, met een passie voor ontwerp én uitvoering in de bouw? Met uitdagende projecten en ervaren collega’s? Nieuwsgierig? Lees dan snel verder voor de vacaturetekst! Als tekenaar/werkvoorbereider bij Building Elegance ben je verantwoordelijk voor diverse projecten in structurele zonwering, in binnen- en buitenland. Je werkt samen met een team van enthousiaste en ervaren collega’s. Onze projecten zijn bijvoorbeeld prachtige appartementengebouwen, indrukwekkende kantoren, maar ook moderne zorgcentra. Als werkvoorbereider speel je in het voortraject een belangrijke

Lees Meer >>
Geen bericht meer gevonden