a
Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit duis sed.
Monday - Friday 08:00 - 20:00

Saturday and Sunday - CLOSED

+ 0800 2466 7921

office@mikado-themes.com

34th Avenue

New York, W2 3XE

Top

Project Koninginnehof in Den Haag

Building Elegance shutters verfraaien stadsappartementen Koninginnehof in Den Haag Building Elegance heeft onlangs de vaste schermen geleverd en geïnstalleerd voor de stadsappartementen Koninginnehof in Den Haag. Met deze decoratieve eyecatchers komt het project tot leven en wordt de visie van de architect gerealiseerd. Wij bedanken onze opdrachtgever, van Wijnen Stolwijk, voor de prettige samenwerking. Betrokken partijen: Van Wijnen Stolwijk / Aannemingsbedrijf van Wijnen Stijnvandenboogaard Architecture Ophof Montages Gemini Development

Lees Meer >>

Onderhoud Stadsgehoorzaal in Leiden

Twee jaar na de grote opknapbeurt zijn de vouwschermen van de Stadsgehoorzaal in Leiden toe aan onderhoud. Onze partner Ophof Montages heeft ervoor gezorgd dat dit vakkundig is verricht. De vouwschermen werken fantastisch en het mooie terras van de Stadsgehoorzaal is helemaal klaar voor de zomer.

Lees Meer >>

Building Elegance lanceert nieuwe website

Building Elegance heeft onlangs een nieuwe website gelanceerd, met onder andere nieuwe projecten en bestekteksten. Neem een kijkje en laat ons weten wat je ervan vindt. Wij zijn benieuwd. www.buildingelegance.com.

Lees Meer >>

Nieuwe order met verticale Lamellen

Building Elegance levert en installeert de verticale lamellen op het nieuwe kantoorgebouw aan het spoor (KAS) in Tielt, België. De verticale  rechthoekige lamellen dragen bij tot een duurzame en productieve werkomgeving en bewaren het zicht naar buiten. Het ontwerp legt een maximale focus op kwaliteit, duurzaamheid en een werkplek die toekomstbestendig is. Wij danken opdrachtgever Group Ceyssens en investeerder Abicon voor hun vertrouwen. Het ontwerp komt van Sonar Architecten.  

Lees Meer >>

Nieuwe order met Elektrische Vouwschermen

Building Elegance levert en installeert de vouwluiken op een van de mooiste locaties van Kortrijk, België. Het ontwerp van Maple & Mint is een combinatie van een karaktervolle renovatie en een verfrissende nieuwbouw, samen goed voor 11 appartementen en 1 kantoorruimte. Wij danken opdrachtgever BuildingStories en hoofdaannemer Govaere voor hun vertrouwen. Het ontwerp is van Markland Architecten en Linklab Architecten.    

Lees Meer >>

Verticale lamellen in Brussel voor Willemen Construct

Op dit moment zijn wij aan het werk aan de rand van Brussel op het Futurn project in Haren.  Weer een leuke opdracht die Building Elegance graag uitvoert voor hoofdaannemer Willemen Construct. De professionele montage wordt verzorgd door Ophof Montages. Het toegepaste lamel is 350 mm.  

Lees Meer >>
Geen bericht meer gevonden